Interview: De sympathiekste midlaner van Fnatic: xPeke

Door Azlannagh, 26-02-2014 20:00

Het voltallige team van Fnatic was op zaterdag 22/02 aanwezig in Botkamp in Brussel voor een aantal showmatchen en een 'meet&greet' met de fans. Met Fnatic gaat het in de LCS minder goed, maar misschien is Brussel de uitgelezen plaats om te herbronnen als LoL-progamer, Keulen is tenslotte een beetje saai.

De sfeer zat er alvast meteen in. De fans schoven massaal aan om gear te laten tekenen door de leden van Fnatic en je kon de deur bijna niet meer openen zonder dat er mensen naar buiten puilden. Botkamp ziet er ook lang niet gek uit en daarom was de Hallepoortlaan 1 in Brussel de uitgelezen plaats om het gezelschap te onthalen. Na het signeren van verschillende items was er even een korte pauze en daarna was er normaal gezien een showmatch. Die liep door technische problemen wel enige vertraging op, maar niet getreurd, de nieuwe sponsor, King of Shaves, moest ook nog gevierd worden. Enrique 'xPeke' Cedeño Martínez was slachtoffer van dienst en liet de wangen gewillig scheren door een cosplayer in League-outfit.

Na de eerste showmatch krijgen we de kans om met de net geschoren Spanjaard te praten over het leven als progamer, League en LCS. Het interview is in het Engels, maar op de volgende pagina vind je een transcriptie.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam