[LCS NA] Spring Split - Play-offs

Door SenZ, 18-04-2014 16:05, bron: euw

Riot Games kon nooit voorspellen dat League of Legends de wereldwijde hit zou worden dat het anno 2014 is. Dagelijks loggen zowat 27 miljoen mensen in om enkele wedstrijden te spelen in hún game. Het spel is overigens gratis te downloaden, dus de instapdrempel voor nieuwkomers is aangenaam laag. Het bedrijf is ook de organisator van de League of Legends Championship Series. In twee competities - respectievelijk Europa en Noord-Amerika - strijden topspelers daar voor een plaats in de volgende ronde en uiteindelijk een ultieme overwinning op de World Finals.

Fnatic kroonde zich in Europa tot kampioen. Vanaf vandaag gaan we ook in LCS NA op zoek naar het beste team in de Spring Split. Het nieuwste lid in de redactie -Shark0Killer- schreef deze recap. Na een zwaar seizoen staan Cloud 9 HyperX en Team SoloMid onmiddellijk in de halve finales. Vier andere teams gaan de uitdaging aan en strijden onderling voor de laatste twee tickets voor de halve finales.

In de eerste match nemen Team Dignitas en Team Curse het tegen elkaar op. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd, maar naar alle waarschijnlijkheid zullen de Britten zich weer een maatje te groot tonen. Aan de andere kant van het bracket kijken Counter Logic Gaming en Team Coast elkaar in de ogen. De nummers drie en zes uit de competitie vechten om de laatste plaats. Counter Logic Gaming is op papier de sterkste partij, al mag je een team in LCS nooit écht afschrijven. Dit zijn onze verwachtingen voor de laatste vier teams:

Cloud 9 HyperX > Team Dignitas en Team SoloMid > Counter Logic Gaming

Stream


Prijzenpot


  • 1ste plaats - $50 000 (€36 400)
  • 2de plaats - $25 000 (€34 200)
  • 3de plaats - $15 000 (€20 500)
  • 4de plaats - $10 000 (€13 700)

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam