[LCS NA] Summer Split - Promotion

Door SenZ, 26-04-2014 12:00, bron: euw

Riot Games kon nooit voorspellen dat League of Legends de wereldwijde hit zou worden dat het anno 2014 is. Dagelijks loggen zowat 27 miljoen mensen in om enkele wedstrijden te spelen in hún game. Het spel is overigens gratis te downloaden, dus de instapdrempel voor nieuwkomers is aangenaam laag. Het bedrijf is ook de organisator van de League of Legends Championship Series. In twee competities -respectievelijk Europa en Noord-Amerika- strijden topspelers voor een plaats in de volgende ronde en uiteindelijk een ultieme overwinning op de World Finals.

De Spring Split en Playoffs zitten er ook in Noord-Amerika op. In het gewone seizoen konden drie teams hun plek niet verzekeren. XDG, Evil Geniuses -met de Belgische Skumbag Mitch "Krepo" Voorspoels- en Team Coast zijn niet langer zeker van een plaats in LCS NA. Die line-ups moeten het in de Promotion opnemen tegen drie opkomende formaties uit de Challenger Series. In de eerste wedstrijd neemt XDG het op tegen LMQ, waarbij wij onze hoop vestigen in het behoud voor XDG. Op de tweede dag gaat het grote doch tegenvallende EG de arena in tegen Cloud 9 HyperX Tempest. Aangezien hun grote broer met de titel ging lopen tijdens de Play-offs, wordt het ongetwijfeld een zware wedstrijd. Op maandag trekken Team Coast en compLexity.Black ten strijde in de laatste wedstrijd. De winnaars gaan door naar LCS en (her)veroveren hun plaats in de prestigieuze competitie tijdens de Summer Split, terwijl de verliezers aan de slag moeten in de Challenger Series. Alle kaarten liggen nog niet op tafel, maar wij voorspellen de volgende resultaten:

XDG > LMQ

Evil Geniuses > Cloud 9 HyperX Tempest

Team Coast <  compLexity.Black

Wie zal het halen?

Stream


Reacties

 • skywarior

  Word redelijk interessant. Ik denk dat de teams aardig aan elkaar gewaagd zijn.

  En toch denk ik dat LMQ XDG weg zal spelen. Speler kwaliteit is naar mijn gevoel beter. Tenzij XDG zich echt heeft herpakt.

  Ik hoop dat EG kan winnen van C9T. Ik gun het krepo, yellow, en snoopeh van harte. maar ze zullen wel beter moeten spelen dan ze hebben laten zien in de LCS. Als het niet beter gaat vrees ik het ergste voor ze.

  Ik denk dat coast er uit zal gaan aan complexity black. Coast heeft erg onder gepresteerd. Uiteraard kan een goede voorbereiding wonderen brengen. Maar ik vrees niet dat het genoeg zal zijn voor ze.,

  • Geplaatst op 2014-04-26 om 14:46
 • SenZ

  Ik heb Krepo als Belg er graag in en wil dat ze zich herpakken in de Summer Split. XDG en Team Coast presteerden ook héél erg ondermaats, dus misschien tijd voor nieuw bloed :-)

  • Geplaatst op 2014-04-26 om 19:57

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam