[Worlds] Play-offs

Door Shark0Killer, 02-10-2014 14:00

Riot Games kon nooit voorspellen dat League of Legends de wereldwijde hit zou worden die het anno 2014 is. Dagelijks loggen zowat 27 miljoen mensen in om enkele wedstrijden te spelen in hun game. Het spel is overigens gratis te downloaden, dus de instapdrempel voor nieuwkomers is aangenaam laag. Het bedrijf is ook de organisator van de League of Legends Championship Series alsook dit World Championship-toernooi. De prijzenpot ligt rond 2 130 000 dollar (€1 640 000) waarvan de winnaar 1 miljoen (€771 000) mee naar huis neemt.

De acht teams die aan de play-offs van het Worlds-toernooi zullen deelnemen zijn bekend, maar er zijn helaas geen Europese teams meer bij de kanshebbers op de titel. Zowel Fnatic als Alliance werden vorig weekend gewogen en te licht bevonden.

Eerder werden ook al SK Gaming en Dark Passage uitgeschakeld. Cloud9 en TSM haalden de volgende ronde wel. Fnatic, winnaars van een Worlds-editie, eindigde zelfs laatste in groep C. Deze teams haalden het wel: Galaxy White, TSM, Galaxy Blue, Cloud9, EDG, StarHorn RC, OMG en Najin Shield. Dit deel van het toernooi gaat door in Busan, Zuid-Korea.

Livestream


Play-off Brackets


 SG White
3
 TSM
1
 SG Blue
3
 Cloud 9
1
 EDG
2
 SHRC
3
 OMG
3
 NJWS
0
SG White
3
SG Blue
0
SHRC
3
OMG
2
SG White
-
SHRC
-
TBD

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam